logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Nieuw Inzicht, een nieuwe wereld

Onze samenleving is puur en alleen op actie gericht. Vooral de westerse wereld heeft haar oplossingen altijd in daden gezocht en niet in filosofie of meditatie. Onze wereld wordt momenteel geconfronteerd met enorm grote problemen. Juist nu moeten wij deze problemen eens oplossen en wel op de niveaus van overtuigingen. Je kunt de problemen niet oplossen op het niveau van gedragingen, omdat de kerngedachten – de onder-steunende gedachten - gebaseerd zijn op overtuigingen. Overtuigingen, die generaties op generaties van vader op zoon zijn ‘overgeheveld’!  Probeer de overtuigingen te veranderen, niet de gedragingen.

bloem9aOndanks alle goede bedoelingen die politieke- en kerkelijk leiders hebben, toch zullen ze moeten erkennen dat veel dingen die wij nú doen gewoonweg niet werken. En het is niet alleen de religie die onvoldoende werkt, maar ook onze politieke structuren, economische systemen en educatieve programma’s werken niet. De reden is dat al onze structuren zijn gebaseerd op overtuigingen die de werkelijkheid niet weerspiegelen, namelijk de ware zin en de betekenis van het leven.
Daarom nodigen wij – Millennium-Visie -  jullie uit jezelf open te stellen voor nieuwe ideeën, nieuwe gedachten, en nieuwe openbaringen over God en het Leven. Met de kracht - de kracht van onze ideeën, de kracht van nieuwe overtuigingen over God én het Leven – kunnen wij met z’n allen het negativisme in de wereld overweldigen.

Nieuw Inzicht, nieuwe Spiritualiteit?

Niet een nieuwe spiritualiteit die de oude compleet moet vervangen, maar één die de oude spiritualiteit kan opfrissen.
Niet een nieuwe spiritualiteit die de oude doet verzwakken, maar die de oude spiritualiteit laat opbloeien.
Niet een nieuwe spiritualiteit die de oude ondermijnt, maar één die het beste in de oude spiritualiteit ondersteunt.

De menselijke spiritualiteit is toe aan een opfrisbeurt!

 
Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack