logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
 • EU e-Privacy Richtlijnen

  Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

  Bekijk Privacy Richtlijnen

Programma Gratis lezingen!

Enkele hoofdthema's zijn:

 • Lezing ‘De ziel, de geest en het lichaam'
  Centraal staat de onderlinge samenhang tussen de ziel, de geest en het lichaam; het scheppingsproces. Hoe kun je jezelf veranderen?
 • Lezing 'Gezondheid in relatie tot ziel, geest en lichaam'
  Hoe kan ik mijn gezondheid 'optimaliseren'? Verandering van voedingspatroon? Aarden en centreren? Energetisch reinigen?
 • Lezing 'De ware betekenis van het leven; de zin van het leven'
  Wat is het doel van het leven? Waarom leef ik eigenlijk? Wat heeft het allemaal voor zin? Waarom zoveel verdriet en angst? Wat is de betekenis van mijn ziekte?
 • Lezing ‘Misvattingen en overtuigingen over God en het Leven'
  Wie is God? Hoe komt het dat wij afgescheiden zijn van God? Hoe komt het dat wij de ware betekenis van het leven niet (meer) begrijpen? Wat zijn de gevolgen van onze overtuigingen over God en het leven? Hoe kan ik mezelf opnieuw in verbinding stellen met God of |Al-Wat-Is|?
 • Lezingen over de nieuwste Inzichten [2017-2018]. Diverse onderwerpen zullen uitvoerig aanbod komen. Kijk voor meer gedetailleerde informatie op www.hetnieuweinzicht.nl

Informatiebijeenkomsten én lezingen aan huis worden dit jaar niet meer gegeven!

U kunt ten allen tijden vragen stellen; het liefst per e-mail. Ik zal zeker al uw vragen oprecht beantwoorden. Maar soms kost het iets meer tijd om een schriftelijke reactie bij u achter te laten, dan u gewenst zou hebben. Maar ik zal zeker op uw vraag reageren!

Met een hartelijke en warme groet,

Hans Zevenboom

 

 
Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack