logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Channelen
Channelen

Wat is channelen?

In het verleden werden de woorden 'medium' of 'paranormaal begaafde' gebruikt als men sprak over het contact met gidsen. Dit is nu vervangen door het woord 'channelen'.

Channelen is het openen van je kanaal voor hogere sferen. Het zal een sprong in je ontwikkeling teweeg kunnen brengen, want channelen is een krachtig middel tot spirituele ontplooiing en bewust transformatie. Als je 'channelt' krijg je toegang tot de hoger sferen - een liefdevolle, collectief hoger bewustzijn, dat wel God, AL-Wat-Is of Universeel Bewustzijn wordt genoemd. Channelen houdt in, dat je bewust een mentale verandering teweegbrengt teneinde een verruimde staat van bewustzijn te bereiken die 'trance' - wakkere wakkerheid - wordt genoemd. Om deze trance-staat te bereiken dien je te leren je te concentreren, je eigen gedachten te negeren en ontvankelijk te worden voor Hogere Leiding. In deze ontvankelijke staat word je een kanaal om de hogere energieën door te geven, die je dan kunt gebruiken om iets goed te creëren.

jezus afbeeldingJe bent wellicht niet in staat deze sferen zo gemakkelijk en zo vaak te bereiken als je zou willen. Daarom helpen gidsen je om je natuurlijke gave te ontwikkelen, om contact met de hogere sferen te maken. Je gids zal je aanmoedigen en helpen je eigen innerlijk weten te ontdekken. Als je contact met je gids voortzet, bouw je aan een krachtiger, opener en verfijnder (constant) contact met de hogere sferen.

Channelen is een ingang naar meer liefde; in de hogere sferen is er een overvloed aan liefde. Channelen is een verbinding die je zal stimuleren, aanmoedigen en steunen. Het doel van je gids is je krachtiger, onafhankelijk en vol zelfvertrouwen te maken. Channelen kan je een groter begrip geven en je helpen antwoorden te vinden op vragen als 'Waarom ben ik hier?' en 'Wat is de zin van mijn leven?'. Channelen is het beklimmen van een berg vanwaar je een weidser uitzicht hebt. Maar channelen zal niet al je problemen oplossen. Het zal je alleen veranderen in de mate waarin jij zelf wilt veranderen. Jij bent het die gebruik kan maken van de woorden van wijsheid. Jij bent degene die actie zal ondernemen, het werk zal doen en het naar buiten zal brengen. Jij zult nog steeds verantwoordelijk zijn voor jouw leven.

Channelen versnelt eenvoudigweg de mogelijkheden tot groei en de 'lessen' die je zult gaan ervaren. Het kan zijn, dat je veel van je oude thema's in je leven opnieuw beleeft en tenslotte oplost. Hoewel sommigen van deze ervaringen aanvankelijk wellicht niet prettig zijn, zullen ze uiteindelijk resulteren in meer vreugde en meer innerlijke kracht. Wees daarom open voor kleine veranderingen  en wees dankbaar!

Channelen - het contact met je gids - kan je leven veranderen!

Klik hier om meer te lezen>>>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack