logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

De dood
Wat is nu eigenijk dood zijn of sterven?

De 'dood' of 'sterven'

'Wat gebeurt er nu als je dood gaat?'

Denk je nu werkelijk dat je ophoudt te 'leven' als je dood gaat? Denk je heus dat je ophoudt te 'bestaan' en te scheppen, alleen omdat je dood bent? Denk je werkelijk dat de 'reis van de ziel' stopt, zodra het fysieke lichaam sterft? Denk je werkelijk dat ná de dood er niets meer is, dat er niets meer gebeurt?'

Klik hier om meer te lezen>>>>

Het 'dood-zijn'?

Sommige mensen gaan ervan uit dat met de dood het lichaam én de geest komen te vervallen. Lichaam en geest komen echter niet te vervallen. Het lichaam verandert slechts van vorm, laat zijn meestafb.23 compacte deel - het fysieke lichaam - achter, maar bewaart altijd zijn uiterlijk voorkomen. Het lichaam ondergaat een vormverandering; de energie van het lichaam - het etherisch of lichtend lichaam - zal met zijn uiterlijke verschijningsvorm meereizen naar het Hiernamaals. De kennis én de ervaringen van alle cellen zullen bewaard blijven en overgedragen worden aan het Hiernamaals.

De geest of het verstand (niet te verwarren met het brein) gaat ook mee, zich aansluitend bij de ziel en het etherisch lichaam om uiteindelijk als één energiemassa met drie dimensies of facetten te verschijnen in het Hiernamaals; het Rijk van het Absolute of Hemelrijk. De ziel, de geest en het (etherisch) lichaam worden aldaar getransformeerd tot één 'energieklont'. Je bent dus een vormveranderaar, zowel tijdens de 'heenreis' als de 'terugreis'!

Klik hier om meer te lezen>>>>>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack