logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Agnost
Agnost

'Vrouw onwaardig!'

afb. engelen 7De religie heeft agnosten geschapen. Iedere heldere geest die bekijkt wat godsdienst heeft gedaan, moet wel aannemen dat godsdienst geen God heeft. Want het is de godsdienst die de harten van de mensen vervuld heeft van angst voor God, terwijl ooit |Dat-Wat-Is| in al zijn pracht liefhadden.

Overal waar de godsdienst is doorgedrongen, heeft zij onenigheid geschapen en dat is het tegengestelde van God. De georganiseerde godsdienst heeft de mens afgescheiden van God, de mens van de mens, de man van de vrouw!

Sommige godsdiensten hebben de man zelfs verteld dat hij boven de vrouw staat, ook al zeggen ze dat God boven de man staat. Hiermee hebben ze de voorwaarde geschapen voor het ergste wat deze helft van de mensheid - en dat zijn vrouwen - kon overkomen.

Meer lezen over dit onderwerp>>>>

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack