logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Agnosten, Febrauri 2014

Agnosten

'Vrouw onwaardig!'

De religie heeft agnosten geschapen! Iedere heldere geest die bekijkt wat godsdienst heeft gedaan, moet wel aannemen dat godsdienst geen God heeft. Want het is de godsdienst die de harten van de mensen vervuld heeft van angst voor God, terwijl ooit |Dat-Wat-Is| in al zijn pracht liefhadden.

  1. Het is de godsdienst die de mensen geboden voor God te knielen, terwijl de mensen ooit opstonden om Hem in vreugde te ontmoeten.afb. engelen 9
  2. Het is de godsdienst die de mensen bezwaard heeft met zorgen om Gods wraak, terwijl de mensen ooit God zochten om hun zorgen te verlichten.
  3. Het is de godsdienst die de mensen heeft geleerd zich voor hun lichaam en de meest natuurlijke functies daarvan te schamen, terwijl de mensen ooit die functies hoog in het vaandel hadden als de grootste geschenken van het leven.
  4. Het is de godsdienst die ons geleerd hebben dat wij een tussenpersoon nodig hebben om God te kunnen bereiken, terwijl wij onszelf ooit leerden God te bereiken door in goedheid en waarheid ons leven te leven.
  5. En, het is de godsdienst die de mensen opgedragen heeft God te aanbidden terwijl de mensen ooit God aanbaden, omdat zij dat onmogelijk konden laten!

Overal waar de godsdienst is doorgedrongen, heeft zij onenigheid geschapen en dat is het tegengestelde van God. De georganiseerde godsdienst heeft de mens afgescheiden van God, de mens van de mens, de man van de vrouw! Sommige godsdiensten hebben de man zelfs verteld dat hij boven de vrouw staat, ook als zeggen ze dat God boven de man staat. Hiemee hebben ze de voorwaarde geschapen voor het ergste wat deze helft van de mensheid - de vrouwen - kon overkomen.

Maar God zegt in de boeken van Neale Donald Walsch: 'God staat niet boven de mens, en de man staat niet boven de vrouw; dat is niet de natuurlijke ordening, maar wel de manier waarop de machthebbers (want dat zijn mannen) graag wilden dat het was toen ze hun mannelijke erediensten ontwierpen. Het is de godsdienst die tot op de dag van vandaag, volhoudt dat vrouwen op één of andere manier minder zijn, een soort tweedeklas spirituele burgers en op de één of andere manier niet 'geschikt' zijn om het Woord van God uit te dragen, het Woord te prediken, of de mensen godsdienstig bij te staan'.

Géén enkel persoon of groep mensen is beter of meer 'geschikt' om Gods werk te doen dan een ander persoon of een andere groep. Ieder van ons is geschikt om een 'priester van God' te worden, maar ook te zijn. Wij allen zijn Lichtbrengers, en wel op ieders eigen manier!

Hans Zevenboom

 
Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack