logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Zelfgenezing
Zelfgenezing

Zelfgenezing

1.0 Inleiding

afb. genezing 1Eén van de grondprincipes van de holistische gezondheidswijze is, dat we onze fysieke gezondheid niet kunnen scheiden van onze emotionele, mentale, geestelijke zijnstoestanden. Een fysieke kwaal in het lichaam bijvoorbeeld weerspiegelt dan ook atlijd een conflict, een spanning, een bezorgdheid, of een disharmonie op andere zijnsvlakken. Wanneer we dus een kwaal hebben, is dit voor ons onvermijdelijk een aanduiding om onze emotionele en intuïtieve gevoelens - onze gedachten en herinneringen, onze overtuigingen of standpunten - eens grondig te onderzoeken. Te kijken wat we er zelf aan kunnen doen om het natuurlijk evenwicht en harmonie in ons bestaan te herstellen.

We zijn in de kern allemaal volmaakte spirituele wezens. Ieder van ons is een volmaakte uitdrukking van de Universele Zuivere Geest of het God-Bewustzijn dat binnenin ons is; de ziel. Het is daarom ons natuurlijk geboorterecht stralende gezondheid, schoonheid, grenzeloze energie en vreugde door ons hele leven heen te mogen ervaren. De enige barrières aan onze gezondheid, schoonheid, vitaliteit, energie en vreugde komen door onze zelfgeschapen barrières die op angst en onwetendheid zijn gebaseerd.

Ons lichaam is gewoonweg een fysieke uitdrukking van ons bewustzijn (de geest). Hoe meer we ons bewustzijn in één lijn brengen met onze hoogste spirituele verwezenlijking - de allerhoogste wensen van de ziel - des te meer zal ons lichaam uitdrukking geven aan onze eigen volmaaktheid.

2.0 Kernbooschap van jezelf genezen

'Blijf wandelen in het Licht!'............'Mediteer'............'Bid'!

afb. genezing 4De meest elementaire 'basisregel' voor het creëren van een goede gezondheid is: stel je - het liefst dagelijks - in verbinding met de Kosmos (de Universele Kosmische levensenergie, de Ziel van God, het Universele Rasternetwerk) zodat het innerlijke of hoger Zelf permanent gevoed wordt met goddelijke Liefde (de frequentie-impulsen, ook wel de SPIRIT-Referentie-Energiestraal genoemd) die door alle chakra- of bewustzijnsniveaus in alle vier windrichtingen op sublieme wijze verspreid kan worden.
Alle chakra's zullen als bloemfonteinen hun (levens)energieën in alle denkbare richtingen spuiten. Je bent dan een lichtschow geworden, omdat door middel van de regelmatige frequentie-impulsen alle chakra's een overeenkomstige, gelijkwaardige trillingsfrequentie uitzenden. De chakra-knooppunten in het fysieke lichaam zijn dan in harmonie met elkaar!

We doen er dus goed aan om te leren luisteren naar wat er zich innerlijk in ons afspeelt en niet wat er om ons heen gebeurt! 'Kijk naar binnenin' is het advies om weer gezond te worden.

Lees meer over dit onderwerp >>>>> 

Waarom niet iedereen te genezen is!

1.0 Inleiding

Algemeen bekend is dat niet ieder die om spirituele genezing vraagt bij een goed bekend staande spirituele genezen, bevredigende resultaten boekt. Sommigen worden volledig genezen en anderen ondervinden een gedeeltelijke verlichting van hun kwaal. Voor anderen is er geen zichtbare verbetering merkbaar.

2.0 Jezus genas de zieken

Jezus genas niet omdat hij de omstandigheden van de zieken als onvolmaakt zag! Hij genas hen omdat hij die zielen – let wel, de ziel of het hogere , innerlijke zelf en niet de geest - om genezing zag vragen als deel van hun bewustwordingsproces; van hun spirituele groeiproces.
Jezus zag de perfectie van het bewustwordingsproces, van het leven zelf. Hij herkende en begreep de intentie van de ziel! Als Jezus had gemeend dat alle ziekten, geestelijk en lichamelijk, onvolkomenheid vertegenwoordigden, zou hij dan niet iedereen op de hele planeet in een keer hebben genezen? Betwijfel jij of hij dat kon?

afb. drie eenheid 4Wat dat betreft begrijp ik, dat Jezus niet zomaar lukraak het genezingsproces van iedereen ingang zette. Dat Jezus als eerste contact – middels oogcontact en handoplegging - zocht met het hogere-Ik; het hogere zelf van de zieke persoon. Dat via het zielencontact er een besluitvorming tot stand kwam en dat nadien – dán pas - het genezingsproces in werking werd gesteld!. Jezus zag in dat cruciale contactmoment de perfectie van het bewandelde levenspad van de zieke, en begreep de intentie van de ziel om juist dit levenspad te volgen!

Anders gezegd: Zonder ‘goedkeuring’ van de ziel van de zieke, genas Jezus het ziektebeeld van de desbetreffende persoon niet! Jezus erkende en herkende de goddelijke Natuurwetten die in ieder persoon aanwezig is; de wet van de Vrije Wil!
Ga een gemeenschap aan met de zielen van anderen, en hun bedoelingen en voornemens zullen je duidelijk worden. Dit is wat Jezus deed met hen die hij genas!

Lees meer over dit artikel >>>>>>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack