logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Openbaringen
Openbaringen

Mohammeds-, Johannes- en Maria Magdala's Openbaringen

Mohammeds geestelijke vertroebeling?

Het meest opmerkelijke in de islamitische geschiedenis is toch wel de wijze waarop Mohammed zijn openbaringen heeft mogen ontvangen. Zou het dan zo kunnen zijn, dat Mohammed de soera's - de Koran - heeft verzonnen? Of moet Mohammed last hebben gehad van een geestelijke vertroebeling tijdens zijn 'hemelse reizen'; zijn uittredingen?
De centrale vraag rond Mohammeds, Johannes, Maria Magdalena, Jozef Rulof en vele andere openbaringen is waaruit deze inspiraties voortkwamen, en van welke aard de geestelijke wezens - de dinnjs of de hogere Wezens - waren die door Mohammed, Johannes, etc. spraken.

Hoe hebben vele profeten en zieners hun openbaringen of profetieën mogen ontvangen?

openbaring 7Er spelen ongetwijfeld ontelbare factoren tijdens de interacties tussen de geestelijke wereld en het stoffelijk bestaan, plaats. De vraag kan niet in één simpele zin worden uitgelegd maar het kan volgens mijn persoonlijke mening verklaard worden, doordat er op één of andere wijze een geestelijke vertroebeling dan wel geestelijke beïnvloeding heeft plaatsgevonden, doordat persoonlijke overtuigingen uit het eigen (traumatisch) zielenleven tijdens de hemelse reis omhoog zijn komen borrelen.
Het is een 'mix' - een smeltkroes - van datgene wat je 'te zien en te horen krijgt' én wat je innerlijke belevingswereld vertegenwoordigt op het moment van een astrale reis. Dat ene, unieke moment!

Tijdens dat astraal reizen lijkt het alsof je een tijdsbarrière doorbreekt. Maar dat is het niet, omdat tijd niet bestaat én dat je 'het verleden of de toekomst' helemaal niet ziet. Jij leeft met al je bewuste en onbewuste gedachten, herinneringen en ontbelbare ervaringen precies op dat unieke moment; dat ene moment, het NU-moment ..... ook tijdens die ene astrale reis. Je leeft ten alle tijden in het NU-moment.

Ieder persoon die een hemelse reis dan ook zal ondergaan, zal dan ook op zijn of haar unieke wijze de hemel mogen ervaren; geen identiek verhaal dus! Johannes, Maria en Mohammed hebben daarom allemaal verschillende ervaringen laten optekenen over hun hemelse reizen!

Klik hier voor meer informatie >>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack