logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Het Leven
Waarom leven wij eigenlijk?

Het leven

Het hoofdthema in alle Nieuwsbrieven is: 'Waarom leven wij eigenlijk?'

1. Het leven is een scheppingsproces;
2. Het leven is een evolutieproces;
3. Het leven is een veranderingsproces;
4. Het leven is een spirituele revolutie.

Klik hier om meer te lezen>>>>

Bewust(er) leven - deel I

Een levensboodschap

bloem5aDe boodschap op dit moment aan jou en iedereen is om je gedachten én gevoelens zo zuiver mogelijk te houden, omdat ze nooit alleen maar deel van jezelf blijven. In de energetische verbindingen die er bestaan tussen jou en anderen wordt altijd alles gevoeld, maar in het denken vaak op een verkeerde manier geïnterpreteerd. Dit 'verkeerd' denken zorgt voor tweespalt en vele twijfels, die de meest destructieve krachten op aarde veroorzaken. Dus wees bewust en gewaarschuwd, blijf verbonden met het goddelijke in je!

'De buitenwereld bestaat niet. Alles wat ik zie, is een projectie van mijn eigen binnenwereld'.
'Wij zijn de regisseurs van ons eigen leven'.
'Je hebt je eigen unieke pad te bewandelen'.
'Het leven is een constante stroom van veranderingen'.

Klik hier voor meer informatie>>>>

Bewust(er) leven - deel II

bloem11aVeel mensen denken dat als zij bewuster leven en bepaalde inzichten krijgen, dat zij verlicht worden. Maar dat kan helemaal niet, want het innerlijke Zelf - de ziel - is voortdurend in het transformatieproces van het universum en het zijn betrokken. Er is geen moment dat de ziel kan zeggen: 'Ik ben klaar, ik weet en ik ben alles'........ in dit leven.
Natuurlijk  kan men op een zeker moment deze staat van zijn bereiken; geen innerelijke behoefte meer om een antwoord te krijgen op een levensvraag. Maardan nog ervaar je een moment later - misschien vele jaren later - een nieuw onontgonnen gebied in je denkproces, een gebied waqr je nog geen of onvoldoende aandacht aanbesteed hebt waardoor het hele innerlijke gevoel op zijn kop wordt gezet en er (weer) een nieuw onbekend spanningsveld ontstaat.

Het leven creëert voortdurend op interactieve wijze. Wij brengen over en weer resultaten voort. Er bestaan geen enkele andere manier waarop wij deze resultaten kunnen voortbrengen. Jouw gesprekken met anderen en alle informatie die uit deze wereld om he heen tot je komt, kun je vegelijken met de stralen van de zon. Ze zorgen ervoor, dat de zaden binnen in jou kunnen groeien. Dat is de ware betekenis van het leven. Het leven is een ontwikkelingsproces; een groeiproces voor in het innerlijke Zlef.

'Je bent hier om een bepaalde reden, en die is niet een hoop materiële zaken vergaren!'

Klik hier voor meer informatie>>>>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack