logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Het hart
Het Hart

Het Hart

afb. hart 5Het hart is autogeen. Wetenschappers van het Californische ‘Heart Math Institute’ hebben het hart en de energieën die het voortbrengt, onderzocht. Zij kwamen tot de ongelooflijke ontdekking dat het elektromagnetische energieveld van het hart wel 5000 x meer energie uitzendt als die bij het denken – de hersenen - ontstaat.

Het hart is verbonden met de aarde(-frequentie). Wat veel opmerkelijker is, dat wetenschappers, als Mantak Chia, ontdekten dat ons hart in zijn elektromagnetische frequentie overeenstemt met die van de planeet aarde!

Het hart ongeveer veertigduizend hersencellen zich bevinden. En dat vanuit het hart komende compassie kan tot spontane genezing leiden. Wetenschappers die zich met DNA-onderzoek bezighouden hebben waargenomen dat de trilling van ‘emotionele’ compassie met een getal van 1689 exact overeenkomt met die van de DNA-ondulatie (=golving).

Een ‘lijntje’ tussen hart en brein. Het is gebleken, dat er een sterke verbinding bestaat vooral tussen ons hart en het emotionele brein. Die verbinding loopt via het autonome zenuwstelsel en dit stelsel stuurt weer twee belangrijke subsystemen aan: het sympathisch en para-sympathisch zenuwstelsel.

Leven vanuit je hart!

afb. hart 16Misschien is het nu de tijd om met andere ogen naar het hart te kijken. Zoals uit het bovenstaande blijkt is het hart meer dan een mechanische pomp en heeft het een eigen intelligentie, die niet onderdoet voor de werking van de hersenen. Wetenschappelijke analyses van de informatiestroom in het menselijk lichaam heeft aangetoond dat de indrukken eerst door het hart verwerkt worden, waarna ze worden doorgegeven aan de hersenen.
Scheppen vanuit je hart is veel krachtiger en makkelijker dan scheppen vanuit het ego; het verstand of je wilskracht! Je hoeft je dan niet druk te maken over allerlei details, je hoeft alleen maar open te staan voor alles wat er op je afkomt, zowel van binnenuit als van buitenaf.

Lees meer over dit onderwerp >>>>>

Hart, de keizer der organen!!

1.0 Het hart heeft een eigen brein

In een onderzoek door een Amerikaanse cardioloog is ontdekt, dat het hart een eigen brein heeft en dat er meer signalen van het hart naar de hersenen gaan dan andersom. 

Bovendien ontdekten de onderzoekers dat zich in het hart ongeveer veertigduizend hersencellen zich bevinden. Er bestaat dus werkelijk een intelligentie die vanuit het hart zelf ontspringt. In de kracht en wijsheid van ons hart ligt dus een enorm potentieel.

2.0 Het hart heeft genereert een elektrisch veld

afb. hart 6Wetenschappers van het Californische ‘Heart Math Institute’ hebben het hart en de energieën die het voortbrengt, onderzocht. Zij kwamen tot de ongelooflijke ontdekking dat het elektromagnetische energieveld van het hart wel 5000 x meer energie uitzendt als die bij het denken – de hersenen – ontstaat. Maar wat veel opmerkelijker was, dat deze wetenschappers, net als Mantak Chia, ontdekten dat ons hart in zijn elektromagnetische frequentie overeenstemt met die van de planeet aarde!

3.0 Het hart is verbonden met de aarde(-frequentie)

Volgens de natuurkundige onderzoekers Grazyna Fosar en Franz Bludorf is het hart van alle organen het sterkst met het geomagnetisch veld van de aarde verbonden. M.a.w. wij zijn niet afgescheiden van de aarde, maar maken er deel van uit…………. zoals wij ook verbonden zijn met alle andere levende wezens.

4.0 Vanuit het hart komende compassie kan tot spontane genezing leiden

Onderzoekingen wijzen erop dat menselijke emoties zelfs in staat zijn om ons erfelijk materiaal positief te beïnvloeden. Wetenschappers die zich met DNA-onderzoek bezighouden hebben waargenomen dat de trilling van ‘emotionele’ compassie met een getal van 1689 exact overeenkomt met die van de DNA-ondulatie (=golving).

5.0 Het ‘lijntje’ tussen hart en brein

In 1994 ontdekte de Amerikaanse cardioloog A. Armon als eerste dat het hart een netwerk heeft, en dat communiceert met de hersenen!

Het is gebleken, dat er een sterke verbinding bestaat vooral tussen ons hart en het emotionele brein.

6.0 Slot

Wanneer je leeft vanuit je hart, heb je geen ‘wereldbeeld’. Je hebt geen stelsel van overtuigingen. Je hebt weinig sterke meningen over wat dan ook. Je bent meer een afb. hart 8waarnemer geworden. Je staat open voor het nieuwe en weigert je vast te leggen op een idee of een principe. Je stelt je oordeel over situaties uit, want je houdt de mogelijkheid open dat er iets is wat je nog niet begrepen hebt. Oordelen heeft altijd iets definitiefs.
Als je handelt vanuit je hart, ga je mee met de stroom van de werkelijkheid, je duwt of wrikt niet. Als je heel erg je best doet voor iets, maar het lukt steeds maar niet, vraag je dan eens af vanuit welk chakra-centrum je handelt.

Klik hier voor meer informatie >>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack