logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

(Eigen)wijs
(Eigen)wijs

1.0 Inleiding

bloem3aHoe word je een wijs mens?
Door boeken te lezen en naar leermeesters – goeroe’ s – te luisteren? Of …. door je in je innerlijke Zelf te gaan ‘wroeten’?

Er is kennis, er is informatie, maar er is ook zoiets als een diep innerlijk weten. En misschien is dat wel meer waard dan alle boekenkennis of alle informatie van de media en internet, vooral als je voor grote levensvragen of cruciale keuzes staat.

Wat is dat innerlijk weten, waar komt het vandaan en hoe kom je eraan!

2.0 Hoe kom je aan die wijsheid?

Upgrade magazine Meditatie I JPEGBoeken kunnen je dus wijzer maken, maar ze kunnen je niet de doorleefde wijsheid bezorgen waar we uiteindelijk allemaal op zoek naar zijn. Dat komt doordat boekenwijsheid via je hoofd, je verstand – de geest – binnenkomt. En voor ware levenswijsheid, eigen-wijsheid, heb je je hart nodig.

Wijsheid is niet iets wat je kunt verzamelen, zoals kennis. Want wijsheid komt door je hart, door liefde. Als je hart in liefde openstaat, in vertrouwen, in overgave aan het leven als geheel, dan komt er een nieuw soort inzicht in je op. Een helderheid, een diep begrip van waar het om gaat in het leven en |wie-je-werkelijk-bent|!

Je ziel, je kern-zelf, bevat je diepere waarheid. De waarheid vinden betekent vanuit je hart handelen en dichter bij je ziel komen. De waarheid vinden betekent iedere situatie in het licht plaatsen.

3.0 Slot

Luister naar je innerlijke stem!’

Neem niets aan van anderen! Zoek het zelf uit! De waarheid leeft in je hart. De leer van anderen kan er een afspiegeling van zijn, maar die leer is niet de bron van jouw waarheid. De bron is altijd ‘iets’ dat van binnenuit komt!

Hans Zevenboom

Klik hier voor meer informatie >>>>>>

 

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack