logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Paranormaal?
Paranormaal?

Ben jij paranormaal begaafd? - deel I

Je weet iets wat je eigenlijk helemaal niet kunt weten ' je voelt het gewoon'! Ben jij je er wel eens van bewust, dat iemand naar je kijkt omdat je ogen voelt ´prikken´ of ´branden´? Dan kan het zijn, dat jij een goed ontwikkeld paranormaal vermogen hebt. Paranormaal betekent letterlijk: voorkomend, naast het normale waarnemen.

afb.11Soms 'weten' we iets, zonder dat daar een duidelijke verklaring voor is. Dat wordt vaak intuïtie genoemd, maar is het niet meer dan dat? Ons paranormaal vermogen is namelijk veel breder dan hoe we het kennen van de televisieprogramma's, want onze intuïtie is het gehoor van de ziel. De ziel is het enige instrument dat gevoelig genoeg is om de lichtste trillingen van het leven 'op te pikken', om die energieën te 'voelen', om de golven in het veld waar te nemen en ze te kunnen interpreteren. Je hebt zes zintuigen, niet slechts 'vijf'. Dat zijn je reukzin, smaak, tastzin, gezicht, gehoor en ....... weten. Zo werkt de paranormaal begaafdheid. Elke gedachte die je hebt, zendt energie uit. De gedachte is energie. De ziel van de helderziende pikt die energie op. De echte helderziende zal er niet over nadenken wat iets betekent, maar gewoon meteen zeggen hoe die energie aanvoelt. Aldus kan een helderziende je vertellen waar aan je denkt.

Elke gevoel die je ooit hebt gehad, zit dus in je ziel. Je ziel is te beschouwen als de totaalsom van al je gevoelens. Het is als het ware een opslagplaats van gevoelens. Al is het jaren geleden dat je ze daar hebt opgeslagen, een helderziende die waarlijk open staat, kan die 'gevoelens' hier en nu 'voelen'. Dat is omdat zoiets als tijd niet bestaat. Alles gebeurt in dit moment; het nu-moment. Elke gebeurtenis zendt energiegolven uit, drukt een onuitwisbaar beeld af op de komische fotografische plaat. De helderziende ziet, of voelt, het beeld van 'morgen' alsof het op dit moment gebeurt. Wat ook zo is! Daarom kan een helderziende de 'toekomst' voorspellen.

Waarom zijn sommige voorspellingen 'fout'? Waarom komen ze niet uit?

Oafb.12mdat de helderziend niet de 'toekomst voorspeld' heeft, maar slechts een tipje van de sluier heeft opgelicht van één van de 'mogelijke mogelijkheden' die er in het eeuwige moment van het Nu worden waargenomen. Het is altijd de subjectieve keuze van de helderziende wat hij zag. Hij had net zo goed iets anders kunnen kiezen, iets wat niet strookte met zijn voorspelling. Het eeuwige moment bevat alle 'mogelijke mogelijkheden'!

In de afgelopen miljoenen jaren is 'alles' op verschillende manieren gebeurd. Het enige wat er overblijft voor jou, is dat jij kunt kiezen van welke kant je het bekijkt. Het is allemaal een kwestie van perceptie. Als jij je perceptie verandert, verander jij je gedachte en je gedachte schept jouw werkelijkheid. Elke uitkomst van elke situatie die jij je voorstelt, ligt al klaar! Het enige wat je hoeft te doen, is het te zien. Het te weten! Dat is wat er wordt bedoeld met: 'Zelfs voor je vraag, zal IK - God - geantwoord hebben'. In werkelijkheid zijn je gebeden al 'verhoord' vóór je hebt gebeden.

Als alles nú gebeurt, wat bepaalt dan welk deel ervan ik, in mijn moment van het 'nu', ervaar?

Jouw keuzes, en je geloof in je keuzes! Dat geloof wordt geschapen door wat je over een bepaald onderwerp denkt, en die gedachten komen voort uit je perceptie; dat wil zeggen uit de 'manier waarop je ertegen aan kijkt'. De helderziende ziet dus de keuzes die jij 'morgen' maakt, en ziet hoe zich dat afspeelt. Maar een ware helderziende zal je er altijd bij vertellen, dat het niet zo hoeft te zijn. Jij kunt 'opnieuw kiezen' en de uitkomst veranderen!

Klik hier om meer te lezen>>>>>

Paranormaal begaafdheid - deel II

Het paranormaal zijn, betekent niets anders dan dat bepaalde zintuigen extreem gevoelig zijn. Zó gevoelig, dat ook de informatie die voor de gewone mens niet zichtbaar, voelbaar of hoorbaar is, wordt opgepikt. Iemand die dus paranormaal is, heeft één of meerdere van deze zintuigen sterker ontwikkeld dan andere mensen. Een mens met een dergelijke gave wordt dan ook wel medium genoemd.

Afb. engelen 1Wij, mensen kunnen met onze vijf zintuigen - ruiken, proeven, voelen, horen en zien - slechts selectief waarnemen, omdat wij moeilijk afstand kunnen nemen van ons interne complexe verwerkingscentrum (de hersenen). In principe zijn wij eigenlijk allemaal 'paranormaal begaafd', want in werkelijkheid is het onze zesde zintuig die toegang geeft tot dit fenomeen. Soms 'weten' we iets, zonder dat daar een duidelijke verklaring voor is. Vaak wordt gezegd: 'Oh, dat is je intuïtie'. Maar het is veel meer dan alleen dat, je intuïtie!

Paranormaal begaafdheid - intuitief (over)gevoelig zijn -, is niets anders dan de toegang hebben tot je Spirituele DNA! Het DNA is te omschrijven als Divine Natural Awareness; het Goddelijk Natuurlijk Bewustzijn of Codes van de Hogere Niveaus, die wij allemaal bij ons dragen! Ieder van ons heeft een innerlijk Geleidingssysteem en iedereen mag het noemen zoals hij of zij dat wil - intuïtie, ingeving, het innerlijke vertrouwen of 'een voorgevoel in je onderbuik' - maar wij kunnen niet ontkennen dat het er is! Het is een groter bewustzijn. Het is een doorvoeld besef van zekerheid. Een diep, op cellulair niveau verankerd besef van ons Goddelijk bestaansrecht.

In de ziel zit je intuïtie! Je intuïtie zit niet in je hersenen; niet in de geest of het verstand! De intuïtie is dan ook te beschouwen als het gehoor van de ziel. De ziel is het enige instrument dat gevoelig genoeg is om de lichtste trillingen van het leven 'op te pikken', om die energieën te 'voelen', om de golven in het (energie)veld waar te nemen en ze te kunnen interpreteren.
Je hebt zes zintuigen, niet slechts 'vijf'. Dat zijn je reukzin, smaak, tastzin, gezicht, gehoor en ..... weten! Zo werkt die paranormale begaafdheid.

Hoe meer je vertrouwt op dat groter en hoger bewustzijn, des te meer zul je beseffen dat je erop kunt vertrouwen. En juist dat hoger en groter bewustzijn wordt vertegenwoordigd in en om ons lichaam heen door de aanwezigheid van de ziel, je innerlijke Zelf!

Hoe paranormaal begaafder je bent, des te dichter sta je bij je eigen 'IK'!

Klik hier voor meer informatie>>>>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack