logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Déjà-Vu
Déjà Vu

Déjà vu verschijnsel is een vorm van een spontane regressie!

afb. engelen 3Déjà vu's zijn géén luchtspiegelingen of fantasieverhalen; het mysterieuze verschijnsel speelt zich duidelijk af in je hoofd zo is de algemene wetenschappelijke gedachte. Maar waar?

Volgens geheugendeskundigen is een déjà vu een variant van het 'waar ken ik jou toch van'- gevoel. Dit vage bekendheidsgevoel wordt volgens de neurowetenschappers in de parahippocampale gyrus veroorzaakt, een onderdeel in de temporale lob of kwab; een 'geheugen-foutje' of een kortsluiting in de hersenen dus! Niet gelijklopende hersenactiviteiten is de meest genoemde hersen-gerelateerde hypthese! Ik noem het gemakshalve maar de 'haperende-hersentheorie'.
Maar welke verklaring er ook in (wetenschappelijke) kringen wordt gegeven voor vele (neuro) wetenschappers blijft een déjà vu verschijnsel ongrijpbaar en onverklaarbaar.

Het déjà vu verschijnsel is niets anders dan een kortstondige regressie-ervaring waarin het onderbewuste herkenningsgevoel van het innerlijke Zelf - de ziel - een hoofdrol speelt. Een centrale rol die bij alle déjà vu' s speelt, wordt in eerste instantie door je intuïtie, je onderbewuste (= onderbewuste geheugen = de 'harde schijf'), je innerlijke Zelf, de ziel, opgeëist. Het innerlijke Zelf speelt niet alleen een cruciale rol bij álle déjà vu' s, maar ook bij álle paranormale ervaringen.

Het plotseling opkomende herkenningsgevoel op een onbekende locatie of tijdens een ontmoeting met een willekeurig persoon is niets anders dan een herkenningsreactie of -energieën van het innerlijke Zelf, wat kan resulteren (hoeft niet altijd) in een fysieke reactie, een (herkennings-)gevoel of een angst(gevoel). De ziel die te beschouwen is als de totaalsom van alle ('opgeslagen')  gevoelens 'ooit-eens' reageert op de aanwezige, zich manifesterende trillingsfrequenties op dat ene uniek moment.
Elke situatie, elke ontmoeting, elk voorwerp van toen - 'ooit-eens'- straalde toen en ook nu energie uit. Toen heb je die energieën onbewust in het innerlijke Zelf opgeslagen, maar je bent ze vergeten door de aanwezigheid van de 'sluier der vergetelheid'. Toch word je - je bewustzijn - door de zich voordoende situatie 'getriggerd', op één of andere manier geraakt. En juist dat is het doel van de ziel in ieder leven.

Klik hier om meer te lezen>>>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack