logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Dromen
Dromen

 Dromen

bloem3aDe droom kun je als een extraatje of een buitenkansje zien in de vorm van een existentiële boodschap van de ziel die ons precies vertelt waar we staan in onze verhouding tot onszelf, tot de anderen en tot de wereld om ons heen. Freud spreek liever over een 'goede opening naar het bewuste', terwijl mijn gevoel zegt dat het een perfecte opening naar integratie van het hogere zelf is in het energiewezen dat jij bent. Om als het ware de verloren delen van de persoonlijkheid terug te brengen, te hervinden en de totaliteit van jij als energiewezen ervan te herstellen.

Dromen zijn dus niet zozeer de 'koninklijke weg naar het onderbewuste' zoals Freud meende, maar veel meer continuïteit van het communicatieproces tussen ziel en geest tijdens het waken én slapen. De droom zou je beter kunnen omschrijven als een tussentijdse visitatie(s) van de ziel!

Lees meer over dit artikel >>>>>

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack