logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Passie
Passie

Ontdek uw passie - Deel I

1.0 Inleiding

‘Contact maken met je innerlijke zelf!’ Ja, hoe?

Passie is dus een sterk gevoel of een diep verlangen naar iets. Een ongekende innerlijke drijfveer – ons kompas, onze ziel - die als doel heeft om ons het leven gemakkelijker te maken. Er voor zorgt dat wij onze levenspad bewandelen, en zo weinig mogelijk gaan dwalen.
Nu is de vraag: ‘Hoe komen we in contact met deze passie? Hoe komen we in contact met onze innerlijke of hogere zelf; onze ziel? Hoe ontdekken we de dingen waarvan  het innerlijke zelf – je ziel -  dat we daar sterk in voelen?’

2.0  Ontdek uw passie

Het innerlijke kompas, je ziel!’

afb. jezus 4Passie is het door God gegeven vermogen zo’n diep gevoel  over iets te hebben, dat we ons daardoor bewegen richting het onderwerp van ons verlangen. God heeft ons een innerlijk kompas gegeven; het kompas dat er voor zorgt dat je altijd Huiswaarts keert. Dát kompas kun je omschrijven als passie als ons innerlijke of hogere zelf; je ziel! Je ziel is je intuïtie; je zuivere hartgevoelens. Je ziel vertegenwoordigt je ware, zuivere ‘emo-gevoelens’; jouw bezieling!

We moeten ophouden naar anderen te luisteren en een begin maken met zorgvuldig naar onszelf te leren luisteren, naar ons hart en naar onze ziel. We moeten ophouden ons leven te leven gericht op de behoeftevoldoening van anderen en onze eigen behoeften ontdekken en deze te uiten. Dit proces vraagt van ons, dat we ons uitsluitend concentreren op onszelf en dat we andere mensen in ons leven op de tweede plaats zetten. Als wij dit niet vanaf het begin op een juiste manier doen, creëren we geen ruimte voor ons ‘genezingsproces’ – ons spiritueel ontwikkelingsproces - en zullen we vele jaren in dit proces blijven zitten; onze situatie zal hierdoor alleen maar moeilijker en gecompliceerder worden.

Klik hier voor meer interessante informatie over dit onderwerp >>>>

Ontdek uw passie deel II

‘Passie is bezieling! Wat bezielt jou?’

Passie wordt omschreven als een groot verlangen naar iets, grote liefde hebben voor iets of opgaan in het moment suprême.  Hartstochtelijkheid, gepassioneerdheid, kleine schoonheid met een roeping, vurig verlangen, grote liefde hebben of voelen voor ‘iets’ ……. zijn woorden die een sterke, innerlijke gevoelsemotie vertegenwoordigen. Passie is het vurige component van de allesomvattende Liefde. Passie is leven! Passie is de bron van gelukkig zijn, voorspoed én inspiratie.

‘Het innerlijke kompas, je ziel!’

afb. jezus 16Passie is het door God gegeven vermogen zo’n diep gevoel  over iets te hebben, dat we ons daardoor bewegen richting het onderwerp van ons verlangen. Deze passie komt voort uit een door God gegeven innerlijke onomkeerbare drang -  een gevoelsmatige reactie op een sterk behoefte of mogelijkheid. Het is geen gevoel dat we na het ervaren ervan weer gemakkelijk loslaten. Het houdt aan en is heel krachtig. We kunnen het niet links laten liggen.

Nu is de vraag: ‘Hoe komen we in contact met deze passie?

Hoe komen we in contact met onze innerlijke of hogere zelf; onze ziel? Hoe ontdekken we de dingen waarvan  het innerlijke zelf – je ziel -  dat we daar sterk in voelen?’ Passies komen via onze (natuurlijke) emoties.
Het onvoorwaardelijke element van passie is dus onze emotie. Het is niet iets dat we zelf kunnen bereiken, maar iets dat God via ons innerlijke zelf – de ziel – in een ontvankelijk hart legt. God is de ‘Activator, Begeleider en Stimulator’ van ieder menselijk wezen, met als doel jou persoonlijk te raken in het diepste van je zijn. …. wat kan uitmonden in het verwezenlijken van Zijn Liefde hier op aarde. Jij bent een (de) vertegenwoordiger van God hier op aarde! Door het activeren van de Goddelijke Levensenergie – de kosmische of galactische lichtemissies – wordt jij persoonlijk ‘geraakt’, geprikkeld en daardoor geactiveerd in heel je chakra- en aurasysteem. Door deze aanraking van Gods Hand wordt je ziel – je passie – ten toon gespreid, middels je zuivere emoties.

Klik hier voor meer informatie >>>>

Passie - deel III

1.0 Inleiding

Zichtbare dingen zijn niet gemaakt van dingen die verschijnen’ [Nieuwe Testament, Paulus]

Paulus spreekt in de bovenstaande zin over het scheppingsproces. Zou Paulus op deze manier ons een hint hebben willen geven over het manifesteren van onze verlangens in de materiële wereld? Paulus vertelt ons hiermee, dat de creatieve energie solide noch beperkt is. En dat het bij een manifestatie draait om het feit, dat je begrijpt dat het vermogen om voorwerpen die je verlangt om aan te trekken in jezelf ligt. Het zou kunnen zijn dat je nog steeds meent dat dit idee buiten je eigen macht ligt. Maar bekijk de YouTube filmpjes eens van de Magic-man ‘Dynamo’, waarin hij bijvoorbeeld uit het niets een emmer vol vissen ‘tovert’!

Alles wat je overkomt is je eigen keuze’.

afb. jezus 17Energie zit in alle dingen in ons universum en heeft door middel van iets wat we aantrekkingskracht noemen, invloed op de voorwerpen eromheen. Deze invloeden kunnen we in magnetische velden gemakkelijk aan het werk zien, maar toch zijn we niet in staat de vormloze energie met ons zintuigelijk systeem waar te nemen. De kracht is aanwezig, trekt aan en stoot af, en bevindt zich overal op aarde!

Als hij overal aanwezig is, dan zit hij ook in ons! De essentie van manifestatie is dat wij deze energie kunnen gebruiken, omdat we zelf deze energie zijn! We kunnen deze universele energie gebruiken om ons tot de voorwerpen van ons verlangen te brengen, omdat dezelfde energie die zich bevindt in hetgeen we verlangen, zich ook in ons bevindt en vice versa. Door middel van het in lijn brengen van deze twee aspecten en wilskracht kunnen wij deze kracht aanboren.

Onthoud: wij zijn energiewezen; wij zijn vormveranderaars!

In ieder van ons bevindt zich een macht waardoor je een gedachte of beeld vorm kunt geven. Deze macht of kracht van het mentale beeld (een onderdeel van de werkwijze van magic-man Dynamo, YouTube filmpjes) is de energie van aantrekkingskracht die zich in alle scheppingsprocessen bevindt. Bovendien is zij identiek aan de aantrekkingskracht. Deze kracht of macht is de essentie van het leven.

2.0 Werkt dit allemaal ook voor ons?

afb. jezus 14God zegt hierover in de boeken van Neale Donald Walsch: ’Het werkt op die manier voor jullie allemaal. Sommigen passen het systeem bewust toe, anderen gebruiken het onbewust. Sommigen onder jullie wandelen wakend en anderen slaapwandelen. Maar jullie scheppen jullie (eigen) werkelijkheid – scheppen , niet ontdekken – en gebruiken de kracht die Ik jullie heb gegeven volgens het proces dat Ik net heb beschreven’.

Geniet van alles dat je schept en hebt geschapen. Een deel ervan verwerpen, is als een deel van jezelf verwerpen. Wat zich ook presenteert als deel van jouw schepping, eigen het je toe, zegen het, wees er nu dankbaar voor. Tracht het niet te veroordelen (te vervloeken), want iets veroordelen is jezelf veroordelen! Indien er een bepaald aspect van de schepping is dat je niet bevalt, zegen het dan en verander het eenvoudigweg. Kies opnieuw. Roep een nieuwe realiteit op. Overdenk een nieuwe gedachte. Zeg een nieuw woord. Doe iets nieuws.

Alles wat je in de wereld ziet, is de uitkomst van jouw (onze) gedachten daarover.

Klik hier voor meer informatie >>>>>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack