logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Transformatie
Transformatie

1.0 Inleiding

voorspelling 10De wereld verandert op dit moment niet, omdat de meeste mensen tevreden zijn.
De meeste mensen zijn tevreden met een wereld, waarin de strijd om het bestaan, ‘macht is kracht’ en competitie levensvoorwaarden zijn en winnen het hoogste goed wordt genoemd. De meeste mensen snappen dan ook niet dat zij hun aarde aan het verwoesten zijn, omdat zij in hun daden alleen naar verbetering van hun eigen levensomstandigheden streven.

De rampzalige gebeurtenissen op onze planeet – zoals ze nu al 3000 jaar op regelmatige basis plaatsvinden – zijn dan ook niets anders dan een weerspiegeling van het collectief gecreëerde bewustzijn; van ‘jou’ of ‘jouw (familie)groep’, van de hele mensheid op onze planeet!

2.0 Spirituele oplossing

openbaring 29Er is voor mijn gevoel slechts één manier om oorlog en alle ervaringen van onrust en gebrek aan vrede werkelijk te doen verdwijnen. En, dat is de ervaring van een spirituele oplossing. Elk geopolitiek probleem, net als ieder persoonlijk probleem, komt neer op een spiritueel probleem.
Het hele leven is spiritueel en daarom zijn alle levensproblemen spiritueel van aard en hebben ze een spirituele oplossing nodig. De enige vrede die standhoudt in de hele wereld, is innerlijke vrede!

Hans Zevenboom

Klik hier voor meer informatie over dit onderwerp >>>>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack