logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Aura-energieveld
Aura of het menselijke energieveld

'Wij zijn lichtwezens'. Het is wel heel duidelijk dat wij lichtwezens zijn - koolstof-chemisch-elektrische lichtwezens, die in staat zijn om een 'lichtshow' te geven.

bloem2aHet menselijke energieveld kan als een lichtend lichaam worden beschouwd dat het fysieke lichaam omgeeft, het fysieke lichaam doordringt én zijn eigen karakteristieke uitstraling heeft. Meestal wordt het kortweg 'aura' genoemd. Als we nu eens het menselijke energieveld definiëren als het geheel van velden of uitstralingen van het menselijke lichaam, dan zien we dat vele bekende aspecten ervan - zoals elektrostatische, magnetische, elektromagnetische, sonische, thermische en visuele apsecten - te meten zijn in een laboratorium. Al deze gemeten verschijnselen hangen samen met de normale fysiologische processen van het lichaam en bovendien voorzien ze ons van een 'voertuig' voor ons psychosomatisch functioneren. Met andere woorden dit energieveld staat in nauw verband met onze gezondheid. Als iemand niet gezond is, is dat in zijn energieveld of aura zichtbaar als een onevenwichtige energiestroom, een donkere vlek of een kleurverandering.

'De aura van ieder mens is een weerspiegeling van zijn (psychische) gedachten en (fysieke) gevoelens'!

Kijken we naar de meest opmerkelijke ontdekking van het laatste decennium dan is dat wel, dat de oude visie van het menselijke energieveld - dat oorspronkelijk gebaseerd is op theoretische modellen waarin de aura in verschillende lagen of niveaus (energielichamen) werden verdeeld - niet meer in overeenstemming is met het nieuwste inzicht conform de kerngedachte, dat wij lichtwezens zijn die deel uitmaken van het geheel. Zo is bijvoorbeeld recentelijk geconstateerd, dat het menselijke energieveld of aura niet is opgebouwd uit wezenlijke, 'gescheiden van elkaar, afzonderlijk aan te wijzen' energielagen, gekenmert door een specifieke, afzonderlijke 'uitstraling' of een bijzondere kleurintentie. Neen, het is een wezenlijk deel, een energiedeel of energielichaam dat deel uitmaakt van het Oneindige Universum waar géén grenzen zichtbaar en nodig zijn. Dus 'Zo boven, zo beneden'.

Als elektromagnetische lichtwezens maken we dus deel uit van het grote elektromagnetische Spectrum; de Kosmos dat te vergelijken is met een raster- of netwerkstructuur dat doordrongen is van het Hoger Bewustzijn, SPIRIT of het Goddelijke Zelf! Dit Bewustzijn beweegt zich door én doordringt de geometrische lagen van alles wat bestaat! Wetenschappelijk bekeken, kan het menselijke energieveld nu dan ook veel beter omschreven worden als een structuur of een patroon in een hyperruimte ofwel het 1e hyperveld, dat verbonden is met een Universele Rasterstructuur van waaruit de hoofdstraal van SPIRIT of het Goddelijke Zelf middels impulsen (frequentiepatronen) de knooppunten van de rasterstructuur van het menselijke hyperveld zal beïvloeden.

bloem3aWij zijn elektromagnetische lichtwezens en maken dus deel uit van het grote, elektromagnetisch Spectrum, dat zowel het zichtbare als het onzichtbare licht bevat. We weten uit wetenschappelijk onderzoek, dat licht het fundament is van het elektromagnetisch veld. Het foton is het kleinste kwantum van dit veld en het is ook de boodschapper die de communicatie tussen deeltjes van het elektromagnetisch veld tot stand brengt. Ons elektromagnetisch veld is dus een energiestructuur met een unieke cellulaire blauwdruk, dat permanent interacties met elkaar aangaan en structureel vibreert met zijn of haar omgeving door de aanwezigheid van geconcentreerd lichtenergie in het hyperveld! De inter-dimensionale knooppunten van het menselijke energieveld of 1e hyperveld maken het mogelijk, dat energie en informatie tussen de dimensies of tussen de dimensonale (denkbeeldige) 'energielagen' circuleert. Maar om toegang tot deze kanalen te verkrijgen, zijn een juiste afstemming én een samenhang van het systeem als geheel vereist; het in balans zijn! Want de energiegolven die door het rasternetwerk bewegen zijn informatiegolven die verband houden met het bewustzijn.
Volgens de gedachte van professor Tiller worden informatiestromen via potentiële routekaarten op de knooppunten van het rasternetwerk of 1e hyperveld opgeslagen. Hier vindt een omzetting van bewustzijn in energieën plaats. Deze knooppunten worden beschouwd als 'het brandpunt van onze gedachten'- onze intenties. Feitelijk zijn zij de raster-knooppunten van de 'geest' (micro-minuscule opslagplaatsjes van gedachten) in het menselijke energieveld of aura-veld.

Het menselijke energieveld - het nieuwste inzicht - bestaat dus uit een grote hoeveelheid kristallijnen structuren die gezamenlijk een rasternetwerk of 1e hyperveld vormen. Geometrische vormen die tot een rasternetwerk geordend zijn, kunnen in principe allerlei vormen aannemen; bekendste vormen zijn tetraëder, octaëder, dodecaëder (twaalfvlak) en icosaëder (twintigvlak). Deze grote hoeveelheden kristallijnen beschrijft gezamenlijk een structuur van geometrische vormen, interne ordening, kleur, lichtstraling, fluorescentie, elektrische- en magnetisch eigenschappen, etc. etc. Dit is waaruit het nieuwe menselijke energieveld is opgebouwd!
Mijn persoonlijke gedachte is, dat geometrische, harmonische vormen - vacuüm of hyperruimten zoals tetraëder (viervlak) en octaëder (achtvlak) - gerelateerd zijn aan een persoonsgebonden DNA-structuur én een persoonsgebonden rasterstructuur van een bepaalde geometrische vorm, hoewel dit wetenschappelijk nog niet is onderzocht en/ of is bewezen. Hierbij kun je bedenken, dat ieder menselijke energieveld gebonden is aan een persoonlijke 'opgebouwde' trilingsfrequentie tijdens zijn of haar leven, geformeerd uit de SPIRIT-Referentie-Energiestraal én de persoonlijke (levens)intenties!

Het primaire doel van dit unieke energiepatroon - het menselijke (persoonlijk) energieveld - is dan ook de groter elektrische ladingen te kunnen bevatten die ons als evoluerende mensen ter beschikking staan. Energie, die we leren vrijmaken uit het Kosmische  Netwerk en uit onszelf, om te ontvangen en toe te passen. Het persoonlijke energieveld of aura(veld) rspecteert én versterkt de evolutie van het individu ten alle tijden, wat kan inhouden dat tijdens het evolutieproces - ons levensproces - er een 'her-bedrading' voor nieuwe energieën gaande is of zelfs al plaats vindt. Dr. Berrenda Fox (Mount Shasta, Californië - heeft via bloedtesten bewezen dat sommige mensen daadwerkelijk nieuwe DNA-strengen hebben; ieder mens heeft oorspronkelijk een dubbele DNA-helix) heeft bewijs van veranderingen in het DNA en cellen, die zeer waarschijnlijk een 'opwaardering' van het menselijke energiesysteem tot gevolg hebben.

bloem4aHet kernpunt is, dat er zich in deze komende nieuwe tijd een nieuw multidimensionaal organiserend energieveld - uniek persoonsgebonden rasternetwerk - zich (verder) om de mens gaat ontwikkelen die gevoed wordt met de Kernenergie ofwel de Kosmische Levensenergie, Ch'i of Prana! Door deze goddelijke, regelmatige frequentie-impulsen (ook wel de SPIRIT-Referentie-Energiestraal genoemd) treedt er een interactie met de frequentiepatronen die op het geest- en zielenniveaus van de mens zijn vastgesteld.
Het Nieuwe elektromagnetisch energieveld of aura creëert dus een persoonlijke resonatie met het Kosmische Netwerk - de Kosmische Straal - om je co-creatieve proces zo krachtig mogelijk te laten verlopen. Met andere woorden er zijn géén kosmische grenzen of energielagen, alleen maar overtuigingen van de mensheid die een gezond leven (kunnen) stagneren.
Zoals ik vaak gezegd heb: 'Ieder mens is een meester-in-wording'! 'We leren hier op Aarde hoe we meester in het meesterschap kunnen worden'. 'Wij allen zijn meesters, we hoeven ons dat alleen maar te herinneren'.

Een ware meester groeit voortdurend in zijn vermogen om een zo 'verlicht' mogelijk leven te leven middels het co-creatieve scheppingsproces die het Nieuwe aura-veld uiteindelijk zal doen versterken!

Klik hier voor meer informatie>>>>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack