logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Lichtwezens
Lichtwezens

‘Wij zijn lichtwezens’. Het is wel heel duidelijk dat wij lichtwezens zijn – koolstof-chemisch-elektrische lichtwezens, die in staat zijn om een ‘lichtshow’ te geven.

Nieuwe visie

Wij zijn elektromagnetisch lichtwezens en maken dus deel uit van het grote, elektromagnetisch Spectrum, dat zowel het zichtbare als het onzichtbare licht bevat.
We weten uit wetenschappelijk onderzoek, dat licht het fundament is van het (ieder) elektromagnetisch veld. Levende cellen stralen coherent licht uit, een pulserende stroom van enkele tienduizenden fotonen per sec./cm2, hetgeen ongeveer honderd miljoen maal zwakker is dan daglicht. Het lichtspectrum van deze bio-fotonen varieert met frequenties tussen de 200 en 800 nanometer, van ultraviolet licht tot het infrarode spectrum. Dit coherente licht (‘biologische laser’) van zeer gering intensiteit lijkt betrokken te zijn bij intracellulaire communicatie.
Het foton is het kleinste kwantum van dit veld en het is ook de boodschapper die de communicatie tussen deeltjes van het elektromagnetisch veld tot stand brengt.

Ons elektromagnetisch veld (aura) is dus een energiestructuur met een unieke cellulaire blauwdruk, dat permanent interacties met elkaar aangaan en structureel vibreert met zijn of haar omgeving door de aanwezigheid van geconcentreerd lichtenergie in het hyperveld! De inter-dimensionale knooppunten van het menselijke energieveld of 1e hyperveld (wetenschappelijke benaming) maken het mogelijk dat energie en informatie tussen de dimensies of tussen de dimensionale (denkbeeldige) ‘energielagen’ circuleert. Maar om toegang tot deze kanalen te verkrijgen, zijn een juiste afstemming én een samenhang van het systeem als geheel vereist; het in balans zijn! Want de energiegolven die door het rasternetwerk bewegen zijn informatiegolven die verband houden met het bewustzijn.

Volgens de gedachte van Prof. Tiller worden informatiestromen via potentiële routekaarten op de knooppunten van het rasternetwerk of 1e hyperveld opgeslagen. Hier vind een omzetting van bewustzijn in energieën plaats. Deze knooppunten worden beschouwd als ‘het brandpunt van onze gedachten’ – onze intenties.
Feitelijk zijn zij de raster-knoopplaatsen van de ‘geest’ (micro-minuscule opslagplaatsjes van gedachten, ideeën, emoties) in het menselijke energieveld of aura-veld.

Het menselijke energieveld – het nieuwste inzicht - bestaat dus uit een oneindig grote hoeveelheid kristallijnen structuren die gezamenlijk een rasternetwerk of 1e hyperveld vormen. Geometrische vormen die tot een rasternetwerk geordend zijn, kunnen in principe allerlei vormen aannemen; bekendste vormen zijn tetraëder, octaëder; dodecaëder (twaalfvlak) en icosaëder (twintigvlak). Deze grote hoeveelheden kristallijnen beschrijft gezamenlijk een structuur van geometrische vorm, interne ordening, kleur, lichtstraling, fluorescentie, elektrische- en magnetische eigenschappen, etc. etc. Dit is waaruit het nieuwe menselijke energieveld is opgebouwd!

Als elektromagnetische energiewezens maken we dus deel uit van het grote elektromagnetische Spectrum; de Kosmos dat te vergelijken is met een raster- of netwerkstructuur dat doordrongen is van het Hoger Bewustzijn,

Spirit of het Goddelijke Zelf; de Ziel van God! Dit Goddelijke Totale Bewustzijn beweegt zich door én doordringt de geometrische lagen van |Alles-Wat-Bestaat|! Alles en dat alles wil zeggen dat geen ding of persoon, niemand – wie dan ook - wordt uitgezonderd of onthouden van deze Goddelijke Kosmische Straling van Liefde!

Hans Zevenboom

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack