logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Kosmische rad
Het oneindige rad

afb. inspiratie_2Het oneindige rad van wedergeboorte - het kosmische rad - wordt door velen van ons voorgesteld als een 'tredmolen', waarin je oude schulden te vereffenen krijgt en dapper probeert géén nieuwe schulden te maken. Dat hebben sommige mensen het 'karmische rad' - karma - genoemd. Het verschilt niet zoveel van sommige westerse theologieën, want in beide paradigma's worden wij voorgesteld als onwaardige zondaars die de zuiverheid betrachten om zó een hoger spiritueel niveau te kunnen bereiken. En juist dat is niet waar!

Je hoeft géén schulden in te lossen, want deze zogenaamde gecreëerde schulden van toen bestaan niet! Het zijn je ervaringen van toen - ervaringen hebben herinneringen en gevoelens opgewekt -, die je 'meeneemt' naar de aarde en aldaar probeert 'te verwerken'.

Klik hier om meer te lezen>>>>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack