logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Houden van jezelf!
Houden van jezelf!

Vaak hoor ik het verhaal dat houden van jezelf, betekent dat je egoïstischer moet worden. Maar houden van jezelf betekent jezelf accepteren zoals je op dit (unieke) moment bent! En dat houd in, dat jij ook je ‘schaduwkanten’ lief hebt. Je schaduw bestaat uit al die kanten van jezelf die je verbergt, ontkent of onderdrukt.

afb. drie eenheid 21Houden van jezelf betekent loyaliteit, vertrouwen en geloof in |wie-je-bent| én een bereidwilligheid daarnaar te handelen. Het is niet genoeg om die loyaliteit en dat vertrouwen te voelen: je moet het in je uiterlijke wereld zelf ervaren.

De fundamentele uitdaging van zelfliefde – houden van jezelf - is dus ernaar te handelen, vrijuit tegen mensen te spreken en in de wereld je hemel op aarde scheppen. Het is belangrijk in te zien |wie-je-bent| zonder al te egoïstisch of te bescheiden te zijn. Het is het tweeledige probleem van alles te zijn wat je kunt zijn. ‘Leef in het NU-moment’, was één van de belangrijkste boodschappen van Jezus.

Klik hier voor meer informatie over dit onderwerp>>>>

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack