logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Chakra's
Chakra's

'Wij zijn koolstof-chemisch-elektrische wezens'.
'Het chakra-systeem is te beschouwen als de sleutel tot kennis en geestelijke groei'.
'Bewustzijnsgroei door afstemming van de chakra's op de Kosmische energieën'.

Het chakra-systeem is een oud metafysisch systeem, dat het onderlinge verband tussen verschillende aspecten van ons multidimensionaal Universum schetst. Wij, als deel van het Universum, zijn ook multidimensionaal! Wij hebben allen een lichaam, een geest én een ziel! Wij hebben gedachten, gevoelens, ideeën, herinneringen en daden. Wij zijn net zo complex als de wereld en het Universum om ons heen. Maar wat wij ons toch eens zouden moeten realiseren is, dat wij onlosmakelijk verbonden zijn met dat Universum; met de Kosmische Energie, de Levensenergie die ons voorziet van de benodigde levenskracht!

Het nieuwe chakra-energiesysteem

bloem5aSamengevat: 'De neerwaartse- en de opwaartse energiestroom, het 'vrije-generator-principe' en de 'donut-energievorm' met daar binnenin vier horizontale energiestromingen in de vier windrichtingen'.

De basisgedachte is, dat het chakra-systeem niet een passief systeem is, maar een zichzelf scheppend proces is! Hoewel het een beeld geeft van de evolutie, is het ook datgene wat deze evolutie veroorzaakt. Hoewel het een beschrijving geeft van bewustzijnsniveaus, is het ook datgene wat ze veroorzaakt. Hoewel het een verklaring geeft van ons gedrag, is het ook datgene wat er aan ten grondslag ligt.
Ik geloof, dat het een systeem is waarvan we veel kunnen leren én dat de tijd hiervoor rijper is dan ooit!

Het chakra-systeem is een bewustzijnsmodel! Bewustzijn is, datgene wat informatie over welk onderwerp dan ook, of het nu om innerlijke, uiterlijke, 'reële' of ingebeelde zaken gaat, ontvangt, analyseert, opslaat, weer gebruikt en schept. Ieder mens heeft dus zijn eigen uniek energiesysteem, dus ook zijn eigen uniek chakra-bewustzijnssysteem!

Klik hier om meer te lezen>>>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack