logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Drieledig wezen
Het menselijk energiewezen

Het energiewezen

Je bent een drieledig wezen. Een wezen - geen ding - dat bestaat uit een lichaam, verstand (ook wel geest genoemd) en een ziel. Je zou dit ook het fysieke, non-fysiek en het metafysische kunnen noemen. Dit is de afb. leven_na_de_doodheilige drie-eenheid, die al met veel namen is aangeduid. De filosofen spreken over id, ego en super-ego. Psychiaters noemen het bewuste, onderbewuste en super-bewuste.

De wetenschap noemt het energie, materie en anti-materie. Dichters spreken over de geest, het hart en de ziel. New-age denkers verwijzen naar het lichaam, verstand en geest.
Al deze drie aspecten verwijzen in feite naar drie energieën. Je zou ze gedachte, woord en actie (daad, handelen) kunnen noemen. Samengevoegd produceren ze een resultaat dat binnen jouw taal én begrip een gevoel of ervaring wordt genoemd.

Is het niet verwonderlijk dat God zich openbaart als Drie-In-Eén; God de Vader, God de Zoon en God de Heilige Geest. De Drie-Eénheid!
Jij bent geschapen naar Gods Beeld.

Klik hier om meer te lezen>>>>

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack