logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Vrijheid
Vrij-zijn is ongebonden-zijn

'Om echt vrij te zijn, moeten we meer incontact komen met onze eigen gedachten en gevoelens. Vrijheid is het oorspronkelijk leren te Zijn'.

'De wil is niet vrij, het is een fenomeen gebonden aan oorzaak en gevolg, maar er bestaat iets achter de wil wat vrij is'.
'Vrijheid is een puur innerlijke ervaring'.

bloem13aEr is maar één heilige belofte en dat is om de waarheid te vertellen en te leven naar jouw waarheid. Alle andere beloften betekenen verlies van vrijheid, en dat kan nooit heilig zijn. Want vrijheid is |Wat-Jij-Bent|! Als jij je vrijheid verliest, verlies je je Zelf; je innerlijke Zelf. Geloof wat je wilt, volg daarom je hart en je ziel overal waar ze jou naar toe leiden, maar probeer niet jouw visie aan anderen op te leggen! Alleen door de uitoefening van de grootste vrijheid wordt de grootste groei bereikt; alleen dan is innerlijke groei mogelijk!

Jezus zei: 'Gehoorzaamheid is géén groei én Mijn Vader verlangt juist groei!'

Klik hier om meer te lezen>>>>>>

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack