logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Vrede
Vrede

Wereldvrede. Ja, hoe?

Hoe kunnen we innerlijke vrede ervaren als er een gruwelijke aanslag in Manchester City heeft plaatsgevonden (22 mei 2017) met 21 doden en ontelbare gewonden?

bloem4aEr is voor mijn gevoel slechts één manier om oorlog en alle ervaringen van onrust en gebrek aan vrede werkelijk te doen verdwijnen. En, dat is de ervaring van een spirituele oplossing. Oorlogen worden op onze planeet begonnen, omdat iemand iets bezit wat een ander verlangt. Dit zet mensen aan iets te doen wat anderen niet willen dat zij doen. Dus alle conflicten komen voort uit misplaatst verlangen.
Elk geo-politiek probleem, net als ieder persoonlijk probleem, komt neer op een spiritueel probleem. Het hele leven is spiritueel en daarom zijn alle levensproblemen spiritueel van aard en hebben ze een spirituele oplossing.

De enige vrede die standhoudt in de hele wereld, is innerlijke vrede!
Wereldvrede is een persoonlijke aangelegenheid!

Klik hier om meer interessante details te lezen >>>>

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack