logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Zingeving
Wat is het doel van het leven

1. Het uiteindelijke doel in menswording is om te besluiten en te verklaren, te scheppen en uit te drukken, te ervaren en te vervullen |Wie-je-werkelijk-bent|. Om jezelf - ieder moment van de dag - te herscheppenbloem15a als de prachtigste versie van het grootste visioen, dat je ooit gehad hebt over |Wie-je-werkelijk-bent|. Dat is jouw doel in de menswording en dat is het doel van heel het leven. Het doel van een menselijke ziel is dan ook alles te ervaren, zodat zij alles kan zijn! Het onuitwisbare doel van alle zielen is uiteindelijk een goddelijk wezen te worden én te zijn. Je bent als het ware een 'god-in-wording'! Dat is het doel van heel het leven.

2. Elke daad is een daad van zelfdefinitie. Alles wat je denkt, zegt en doet, verkondigt:      'Dit is |Wie-ik-ben|'.

3. De zin van het leven is, verlost te zijn van het 'zoeken' en uiteindelijk 'thuiskomen'.

Klik hier om meer te lezen >>>>

Het herkennen van je hogere levensdoel, maart 2020

1.0 Het levenspad is ieder pad dat jij maar wilt

Iedereen op aarde heeft een hoger doel en als ik spreek over een hoger doel dan heb ik het over het doel van de ziel en niet over die van de geest die overladen is met emoties, persoonlijkheid en gedachten; de bestaande (spirituele) overtuigingen.

bloem12aHet herkennen van je hogere levensdoel stelt je in staat je ‘levenslot’ te manifesteren. Het is niet zo dat je voor je geboorte je een koers uitzette in samenspraak met de hogere goddelijke wezens en die automatisch moest volgen. Neen, je legde voor je fysieke geboorte wat basis-fundamenten, voorzag jezelf van bepaalde ouders en koos ervoor om in een bepaald deel van de wereld geboren te worden. Jij stelde de omstandigheden voor je leven op, zodat je als een ‘projectiel’ in een bepaalde richting zou gaan. Ben je eenmaal op aarde belandt – geboren worden in een fysiek lichaam – dan is je leven absoluut spontaan! Er wordt dan van moment tot moment beslist over situaties en omstandigheden die je in het dagelijkse leven tegenkomt. Er is géén vooraf bepaalde grens voor hoe ‘hoog’ je kunt komen, want er zijn géén opgelegde grenzen door God, de Kosmische Intelligentie of de hogere energiewezens.

Dit leven is een reis om je diepste waarheid en levensdoel te vinden. Ieder situatie in je leven die je strijd of pijn geeft, is een gebied waarop je aan het leren bent trouw te blijven aan je ziel; je innerlijke of hogere zelf. Je ziel – je kern-Zelf – bevat je diepere waarheid!

Hans Zevenboom

Klik hier voor meer informatie over dit onderwerp >>>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack