logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

God
God

De oorverdovende stilte van God

Over het zwijgen van God is al veel geschreven, maar de meeste van deze publicaties zijn filosofisch, systematische-theologie of stichtelijk van aard. Maar wat mij zo verbaasd, vooral in dit super moderne communicatie-tijdperk is, dat het ‘zwijgen’ van God een vaak terugkerend thema in het hedendaagse denken is. En …. ‘dat wij dit heel normaal vinden; een ‘dode’ God spreekt niet’!

God herontdekken; God herontwerpen; God herdefiniëren; een nieuwe versie van God!

afb. drie eenheid 4Eén van de heiligste overtuiging van veel mensen op deze aarde is, dat het Gods Taak, Gods Functie, Gods Opzet is om de mensen te vertellen wat ze wel en niet moeten doen; wat het beste voor ons is. En daar moeten we ons aan houden, want anders……… Oh, wee!
Maar deze overtuiging is vals; het geeft een compleet verkeerd beeld van God. Van wie God nu werkelijk is. Misschien was het de functie van God ooit-ooit-eens, maar zeker niet van de God die er altijd (al) was, er Nu is, en Altijd zal zijn! Het is simpelweg niet de God van onze huidige opvattingen. Het is daarom raadzaam om een nieuw begrip te introduceren over God, want het is nu de tijd om de ontbrekende boodschap – het incomplete (culturele) verhaal – compleet te maken.

God zwijgt nooit en ten nimmer! God staat voor ieder gesprek open, mits jij ook wilt luisteren. Want Gods Waarheid, Gods Verschijning schuilt in de fluistering van de wind, het gekabbel van een beek, het geroffel van de regen. God zal je niet verlaten. God kan je niet verlaten, want jij bent Gods creatie, Gods product, Gods dochter, Gods zoon, Gods doel en  ……. jij bent Alles!

Klik hier voor meer informatie over dit interessante onderwerp God >>>>

Klik hier voor nog meer informatie over God >>>>>

Klik hier voor nog meer informatie over God>>>>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack