logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Hartenwens
Hartenwens

Jouw Hartenwens

Mattheüs 7:7: Vraagt, en gij zult verkrijgen; zoekt en gij zult vinden; klopt en de deur wordt geopend.’

bloem2aJe vraagt je misschien af: is er geen bepaalde weg die ik kan volgen om mijn hartenwens vervuld te krijgen? Ja, die is er! Want zoals we uit de vorige reeks Nieuwsbrieven hebben lezen, weten we dat het hoger-zelf (de innerlijke God) ten allen tijde gereed staat om je te helpen …… wanneer het wordt uitgenodigd om het leven te delen met de lagere ‘zelven’. Echter, alle drie ‘zelven’ van de mens – de drie bewustzijnsvormen - dienen hun bijdrage  te leveren aan het creatieve proces van het scheppen. Wanneer één van de drie ‘zelven’ zijn bijdrage niet levert, dan heeft het scheppingsproces géén zin.

Formulering van ons gebed of hartenwens

  1. Stel een helder, vaststaand mentaal beeld van het verlangde voor ogen alsof het al werkelijkheid is!
  2. Je moet dit beeld telkens weer oproepen, en zich voor de geest halen zodat niets het kan veranderen. Alle herinneringen zijn microscopische deeltjes van deze substantie, die op een dusdanige manier zijn samengesteld dat zij de oorspronkelijke gedachte omvatten.
  3. Het is belangrijk om dagelijks een beeld van het gewenste effect aan het hoger-zelf door te geven zonder de geringste verandering aan te brengen, tegelijk met het dagelijks doorgeven van de vitale kracht.
  4. Blijf bidden en wanneer het gebed verhoord lijkt, vergeet dan vooral niet om daarvoor dankbaar te zijn!

Gedachten worden vergeleken met zaad. Clusters ervan vormen te samen het mentale beeld van de situatie waar om gebeden wordt. Visualiseer het hoger-zelf als iemand die een tuin heeft. Het accepteert de zaadjes die langs het koord aan komen drijven op de stroom van de aangeboden vitale kracht. Een maal als waardig geaccepteerd worden deze zaadjes  in de tuin geplant, zodat zij kunnen uitgroeien tot vruchtdragende planten. Geef je zaadjes dagelijks water! Bied hun de zonnewarmte van je positief denken aan. Ga niet zitten wroeten om te kijken of ze al groeien. Weet dat een tijd van oogsten onherroepelijk komt, want dit is de Wet! De Wet van Liefde!

Klik hier voor meer informatie over dit bijzonder onderwerp >>>>

 

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack