logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Vreugde
Vreugde

De uitdaging van het pad van vreugde is vrijheid scheppen

Wat brengt vreugde in je leven? Weet je dat? Ben je bewust van datgene wat je gelukkig maakt? Of heb je het zo druk met je dagelijkse beslommeringen dat je die dingen die maken dat je je goed voelt, uitstelt tot een later tijdstip?

bloem3aIeder mens is vrij! Het pad van de vreugde is leren om niet verstrikt te raken in je eigen creaties, je eigen bedenksels – het scheppingsproces -, maar erdoor op een hoger plan te worden gebracht.

Het pad van vreugde heeft ook betrekking op het vermogen om te ontvangen. Eén van de manieren om meer te ontvangen, is tijd besteden aan dankbaarheid voor wat je (reeds) hebt. Waardeer zelfs de eenvoudigste dingen – de hartverwarmende glimlach van een kind, de bloemen langs de weg – en je zult al gauw merken dat het universum je nog meer stuurt.

Klik hier voor meer informatie over dit onderwerp >>>>>>

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack