logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

DNA & Genen
Epigenetica

Epigenetica

1. Eén van de factoren die invloed hebben op welke genen actief zijn, is bijvoorbeeld onze ervaring, onze omgeving, of onze voedingsgewoonten.
2. Onze gedachten kunnen sets van genen aan- of uitzetten.
afb.f6
3. Genezing via genexpressie wordt bewerkstelligd door stamcellen in de hersenen (incl. hersenschors, de hippocampus, de hypothalamus, de huid, de spieren, het darmepitheel, het beenmerg, de lever en het hart).
4. Ervaringsafhankelijke genen stimuleren stamcellen tot de vorming van nieuwe hersencellen - en niet alleen bij jonge mensen maar bij mensen van alle leeftijden. Ervaringen leiden tot het ontstaan van nieuwe neuronencircuits.
5. Als we onze nieuwe ervaringen door middel van herhaling versterken, versterken we tevens de neurale circuits die ze ondersteunen; als we dat niet doen, komt het nieuwe neurale netwerkt al gauw tot verval.

Dit impliceert dat nieuwe gedachten, handelingen en gewoonten voortdurend moeten worden geactualiseerd om 'wortel te schieten'.

Wat je gelooft, beïnvloedt je gedrag; wat je gelooft, leidt tot chemische reacties; wat je gelooft, kan jouw realiteit worden!


Klik hier om meer te lezen>>>>>

 


Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack