logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Nieuwsbrief Nieuwe Stijl 2020

Beste Lezers van de Nieuwsbrief Millennium-Visie
Dag lieve mensen,

Het afgelopen halfjaar heb ik meerdere mails ontvangen, die mij erop attendeerde dat lezers geen Nieuwbrieven hebben kregen op hun mailadres. Wij – Beijes Webpublishing en ondergetekende – hebben lang gezocht naar mogelijke oorzaken, maar het blijkt dat het probleem hoofdzakelijk een direct gevolg is van twee mogelijk aanwijsbare oorzaken.
bloem5aTen eerste komt het doordat tijdens het inschrijven (via de website www.millennium-visie.org) voor het gratis ontvangen van de Nieuwsbrieven er een onjuist of incompleet e-mailadres is ingevoerd en ten tweede dat een aantal mailproviders [met name Gmail, Outlook, Hotmail] een streng SPAM-beleid voeren.
Zo beoordelen mailproviders aan de hand van een lange lijst met criteria ‘spamfilters’ of je nieuwsbrief als spam wordt gekwalificeerd. Helaas, elke provider en elk spamfilter hanteert een ander algoritme. Hierdoor kan het gebeuren dat een nieuwsbrief door de ene provider wel en door een ander provider niet wordt tegengehouden. Te ‘strak’ afgestelde spamfilters houden nogal eens ten onrechte nieuwsbrieven tegen.

Het recentelijk nieuw geïntroduceerde mailprogramma van ‘Laposta’ vertoont het volgende beeld: ‘Uit mijn eerste grootschalige onderzoek is nu gebleken, dat het aantal ontvangen en geopende mails 92,1% bedraagt en dat het resterende percentage dus niet geaccepteerd en/of kan worden geopend’.

Aan het strakke Spam-beleid van de providers kunnen wij helaas niets doen. Het enige wat je zelf actief in de toekomst kunt doen, is tijdens de eerste paar dagen van iedere nieuwe maand in je SPAM-map of map Ongewenste e-mail kijken of je inderdaad een Nieuwsbrief van Millennium-Visie hebt ontvangen.
Een oplossing om toch een betere ontvangst van de Nieuwsbrief te garanderen, is het zgn. beschermingsniveau te wijzigen. Hierdoor kun je de strengheid van het spamfilter enigszins aanpassen in: ‘Geen automatisch filter, laag of hoog-beschermingsniveau of alleen veilige afzenders’.
Een andere optie is je gegevens (e-mailadres en desgewenst je voor- en achternaam) opnieuw in te voeren, of eventueel een ander e-mailadres (bijv. Gmail) invoeren in het daarvoor bestemd vakje op www.millennium-visie.org indien je gegarandeerd wilt zijn van de ontvangst van de (gratis) Nieuwsbrieven voor het komende jaren.

In de begindagen van een iedere nieuwe maand wordt er altijd een Nieuwsbrief verzonden aan de lezers. Tegelijkertijd wordt de complete en uitgebreide Nieuwsbrief op de website www.millennium-visie.org geplaatst; nooit dagen of weken later! Je kunt dus – hoe dan ook - toch op de hoogte van de nieuwste inzichten en informatie over de meest interessante, esoterische en spirituele onderwerpen blijven door regelmatig mijn website te bezoeken. Dank daarvoor.

Nieuwsbrief anno 2020

bloem2aVanaf 01 januari 2020 hebben wij de Nieuwsbrieven officieel in een nieuw jasje gestoken en de Nieuwsbrieven zullen dan m.b.v. een professioneel e-mailmarketingprogramma van Laposta aan iedere lezer automatisch worden toegezonden. Een ieder die zich – vanaf 2009 – ooit eens heeft ingeschreven, krijgt automatisch de nieuwste versie van de Nieuwsbrieven aangeboden. Je hoeft zelf verder geen enkele acties te ondernemen. Ook kun je ten alle tijden beslissen - in de onderste alinea van de Nieuwsbrief ‘stijl 2020’ – of je wel of niet de Nieuwsbrieven (meer) wilt ontvangen.

Mocht het zo zijn dat je nog enkele vragen hebt, dan verneem ik dat graag van je. Reacties en/ of opmerkingen kun je zenden naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Met een hartelijke en vriendelijke groet,

Hans Zevenboom
[30 december 2019]

www.millennium-visie.org
www.hetnieuweinzicht.nl
www.newprophecies.nl 
Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack