logo-millennium-visie.jpg

Gratis nieuwsbrief

Naam:
E-mail:

kb

 

Bericht
  • EU e-Privacy Richtlijnen

    Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar Privacy pagina.

    Bekijk Privacy Richtlijnen

Wat brengt 2010? Januari 2010 Afdrukken E-mailadres

 

     
     
     
 

 Wat brengt 2010?

Een kans om te veranderen! Veranderen is het toverwoord. Een unieke kans om jezelf te ontdoen van overtuigingen. Dat zijn de veranderingsmogelijkheden die een ieder krijgt aangeboden in het jaar 2010.

afb.35Kijk omhoog. Kijk om je heen. Let op gaande veranderingen. Het kunnen subtiele aanwijzingen zijn; vernieuwingen die je nog niet eerder zijn opgevallen. Aanwijzingen die in je directe omgeving plaatsvinden.

Leer kijken met de ogen van een ander. Leer kijken zoals jij dat van oorsprong hebt geleerd. Leer kijken als een kind; blij en ontvankelijk. Leer kijken met de ogen van Jezus; vrij en ontvankelijk zonder oordeel en veroordeling.

Kijk en laat je oogkleppen vallen. Kijk vrij en ontvankelijk de wereld in. Kijk naar je omgeving en kijk naar je hart. Voel je hart kloppen bij iedere aanwijzing, iedere vernieuwing, iedere verandering, ieder nieuw lichtpuntje dat door God wordt aangereikt. Kijk en zie hoe jouw wereld om je heen gaat veranderen, als je anders leert kijken naar God en jouw wereld.

Kijk en zie hoe je zelf dan gaat veranderen, vrij, ongebonden en onafhankelijk, levend en zo vrij als een vogel in de lucht. Door niemand weerhouden.

Leer kijken en leer voelen. Leer naar binnen gaan en niet naar buiten. Kijk, voel en spreek tot je hart; tot je innerlijke Zelf.

Vraag om innerlijke begeleiding, want het nieuwe jaar 2010 zal voor jou het moment kunnen zijn om daadwerkelijk te gaan veranderen.

Stel je in op het nieuwe, nieuwe veranderingen die gaande zijn. Stel je in op vernieuwende kennis en inzichten over de misvattingen en overtuigingen over het leven. Het leven is niet dat wat het is! Het leven is een vreugdevolle schepping en geen straf, geen leerproces waarin je moet leren van je onvolmaaktheden. Neen, het leven is vreugdevol omdat jij als volmaakt wezen hier op Aarde bent gekomen om te scheppen.

Dat is wat jij vergeten bent! Dat is wat er gaande is met een ieder die naar zichzelf zal leren kijken. Dat is wat er gaande is in het nieuwe jaar 2010.

Stel je daarom open en ontvang nieuwe inzichten. Stel je open voor nieuwe opvattingen. Leer kijken naar je bestaande overtuigingen. Laat je oude overtuigingen over God en het Leven varen en keer terug naar de werkelijkheid die jij bent.

'Jij bent een kind van Mij', gedraag je dan ook zo en heb vertrouwen in de komende veranderingen!

Hans Zevenboom

 

 

 

 
     
   
   
 
 
Millennium-Visie
Tel. 06 – 20834965
www.millennium-visie.org
info@millennium-visie.org

Joomla Templates by Joomlashack